Visa obesvarade inlägg | Visa aktiva trådar Aktuellt datum och tid: 2020-10-23 06:24

 Västerås SK Forum - Användarvillkor 

Genom att besöka “Västerås SK Forum” (hädanefter “vi”, “oss”, “vår”, “Västerås SK Forum”, “http://www.vskforum.com”), så godkänner du att du binder dig juridiskt till följande avtal. Om du inte godkänner följande avtal, besök inte eller använd inte “Västerås SK Forum”. Vi kan ändra detta avtal när som helst och vi kommer att göra allt för att informera dig om ändringar, men det vore klokt av dig att granska denna sida regelbundet på egen hand eftersom fortsatt användning av “Västerås SK Forum” även efter ändringar innebär att du godkänner att du är juridiskt bunden till detta avtal.

Vårt forum drivs av phpBB (hädanefter “de”, “dem”, “deras”, “phpBB mjukvara”, “www.phpbb.com”, “phpBB Group”, “phpBB Teams”) som är en forumprogramvara tillgänglig under “General Public License” (hädanefter “GPL”) och kan laddas ner från www.phpbb.com. phpBB mjukvaran främjar endast Internetbaserade diskussioner, phpBB Group är inte ansvariga för vad vi tillåter och/eller förbjuder för innehåll och/eller uppförande. För mer information om phpBB, besök http://www.phpbb.com/.

Du går med på att inte posta något grovt, obscent, vulgärt, förtalande, hatiskt, hotande, sexuellt orienterat eller något annat material som kan bryta mot lagarna i ditt land, lagar i landet där “Västerås SK Forum” finns, eller internationell lag. Om du bryter mot detta så kan det leda till omedelbar och permanent bannlysning samt att vi kontaktar din Internetleverantör. IP-adressen för alla inlägg sparas. Du går med på att “Västerås SK Forum” har rätten att ta bort, redigera, flytta eller stänga vilka trådar som helst, när som helst. Som användare godkänner du att all information du skriver in sparas i en databas. Denna information kommer inte att delges till någon tredje part utan ditt samtycke, men varken “Västerås SK Forum” eller phpBB kan hållas ansvariga för eventuella intrångsförsök som kan leda till att information komprometteras.

Till dessa generella regler tillkommer även ett par regler regler som är mer specifika för detta forum:

 • VSK Forum är ett fristående supporterforum för först och främst anhängare av Västerås SK.
 • Detta är inte ett officiellt forum för Västerås SK (Huvudförening, Bandy, Fotboll, Bowling samt Orientering).
 • Svensk lag gäller här på forumet. Inlägg som är diskriminerande, rasistiska eller på annat sätt olagliga raderas omedelbart. Även personangrepp tillhör denna kategori.
 • Uppenbart olagliga inlägg kommer att polisanmälas.
 • IP-adressen sparas för varje användare och vid upprepade övertramp spärras e-postadressen samt IP-numret.
 • Posta inte direktreklam i forumet. Posta inte heller länkar som innehåller koder direkt kopplade till personlig vinning. Exempel på detta kan vara en länk som ger den person som postade inlägget pengar eller rabatter.
 • Allmän pajkastning och rent hatiska inlägg klarar vi oss utan.
 • Undvik att diskutera politik och religion, det leder ändå ingenstans.
 • Vi försöker att hålla oss till ämnet. Vill man sväva ut så kan man starta ett nytt ämne. Det kan vara svårt för andra besökare att få en överblick annars.
 • Var och en som postar ett inlägg är själv ensam ansvarig för innehållet i det.
 • Administratör / Moderator förbehåller sig rätten att radera postade inlägg och ämnen av vilken anledning som helst, med eller utan varning.
 • Är du anhängare av ett annat lag än Västerås SK? Då är det extra viktigt att du håller en korrekt ton. Du känner inte till jargongen här inne och registrerar du dig bara för att skriva negativa inlägg om VSK och/eller dess anhängare så kommer du att bli bannad direkt och ditt inlägg kommer att raderas. Detta är ett VSK-forum, respektera det.


cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software for PTF.
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2012